De Bruidsfotograaf

Leuk dat jullie op mijn website zijn beland! 🙂

Kort samengevat; Made in 1971, trotse vader van Roos en Jan, sinds 2003 stapel op Barbara en persoonlijk uitlater van Doodle Guus.  En sinds 2007 gepassioneerd en full time Bruidsfotograaf.

Mijn stijl van fotograferen is journalistiek, waarin niet teveel geregisseerd wordt en ik alert ben op het vastleggen van mooie, spontane momenten. Licht en compositie zijn daarbij enorm van belang en zijn dingen waar ik tijdens de shoot voortdurend mee bezig ben.

​Ik probeer een trouwdag altijd vast te leggen met zo min mogelijk inmenging van mijn kant omdat ik jullie zoveel mogelijk van elkaar en van jullie dag wil laten genieten. Wanneer jullie het fijn vinden kan ik jullie tips en aanwijzingen geven.

Wanneer jullie ‘n bruidsfotograaf zoeken die, zonder op de voorgrond te treden, met passie en een grote lach jullie onvergetelijke dag met liefde vastlegt, nodig ik jullie graag uit!

​ Maak vrijblijvend een afspraak, ik zie er naar uit jullie te ontmoeten!

PS:  Zijn jullie/je niet op zoek naar specifiek een bruidsfotograaf? Kijk dan op https://www.barlise.nl/ voor mijn overige diensten!

“Which of my photographs is my favorite? The one I’m going to take tomorrow”

-Imogen Cunningham