Chella & Brain

Hoofddorp

By Bruidsfotograaf Barlise

bruiloft Hoofddorp

The Bride

The Groom

bruiloft Hoofddorp

Bruidsfotograaf in Hoofddorp / Haarlemmermeer

 Twee weken voor de bruiloft in Hoofddorp besloten B&C toch een professionele bruidsfotograaf in te huren om hun dag vast te komen leggen. Vrij last minute, maar -legden ze me later uit- ze zijn niet zo van de foto’s.. Via via kwamen ze (gelukkig) bij  mij terecht en een week voor de bruiloft zaten we om de tafel bij Papa’s Beach House waar ook het huwelijk zou plaatsvinden. Misschien wel één van de mooiste locaties als je gaat trouwen in Hoofddorp.

De klik was er gelijk en de wensen waren : Niet te statisch, liever niet poseren, gewoon lekker de momentjes pakken, het verhaal in beelden vertellen en een korte shoot tijdens zonsondergang. Dan is het zogenaamde “Golden Hour” moment en als de zon schijnt heb je op dat moment het mooiste licht van de dag. Kortom, helemaal in mijn straatje, 

De dag zelf; Niets fijner voor mij als bruidsfotograaf, dat ik in mijn hometown Hoofddorp kan fotograferen, want dan kan ik heerlijk op de E-bike.. B&C hebben 3 kids en een hond, wat een hoop leven in de brouwerij geeft tijdens de voorbereidingen. Supermooi als je dit met zijn allen kan mee maken en als bruidsfotograaf heerlijk om al die energie vast te leggen. Kortom: Prachtige momenten, mooie emoties en als kersje op de taart werd het bruidspaar toegezongen door broer en dochter! Op zulke dagen prijs ik mezelf zo gelukkig dat ik een bruidsfotograaf ben.

Kijk verder maar hieronder naar de beelden!

Yess! We zijn op zoek naar een bruidsfotograaf en willen graag in contact komen met je!